Om Ølbong.dk / PartyVikings.dk

KORT FORTALT OM ØLBONG.DK / PARTYVIKINGS.DK


Som Danmarks største og førende leverandør af festlige gadgets byder vi dig hjertelig velkommen til Ølbong.dk.

PS. pr. 3/1/2022 bliver Ølbong.dk's domæne ændret til PartyVikings.dk (vores nye brandnavn)

Formål
Vi ønsker at gøre verden til et sjovere sted

Vi er trendspottere af de nyeste, sjoveste og lækreste fest gadgets på markedet. Med fokus på SoMe inspirerer vi hele tiden vores kunder til, hvordan de selv kan gøre deres fest/festlige anledning endnu sjovere. Via store indkøb muliggører vi at sælge nye og spændende kvalitetsprodukter til vores kunder, samtidig med at vi giver en tæt og tryg kunderejse.

Med rødderne solidt plantet i den jyske muld tager vi alle kunder meget seriøst for at sikre, at hver gang du handler med Ølbong.dk, får du en positiv oplevelse. Grundstenene i den jyske virksomhed bygger på troværdighed, kvalitet, service og innovation.

Dansk lager
Ølbong.dk
Springbjergvej 16
7183 Randbøl
Danmark

Historien om Ølbong.dk 

I 2005 startede eventyret hvor de to brødre David & Joachim Enggaard begyndte udviklingen af Viking ølbong-serien som i dag står som frontløberen indenfor ølbonger. På daværende tidspunkt fandtes begrebet ølbong ikke, og vi kan derfor med stolthed sige at vi har opfundet både begrebet og produktet. Efter flere års udvikling, test og markedsføring i festivalmiljøet begyndte begrebet ølbong at blive mere og mere kendt og populært.

I 2010 begyndte Ølbong.dk med onlinesalg af vores private label ølbonger.

I 2012 blev første virksomhed stiftet bag Ølbong.dk i form af et I/S og i samme omgang begyndte vi at sælge andre fest gadgets, da vi hurtig erfarede denne efterspørgsel.

I 2015 blev det nuværende driftsselskab J. Enggaard ApS stiftet af Joachim Enggaard, som i dag ejer og driver både Ølbong.dk. Det var samtidig året hvor vi trådte ind i England og Tyskland med vores udenlandske webshops Thebeerbong.co.uk og Bierbong.de. I 2015 gik det fra at være et hobbyprojekt til et mere seriøst foretagende, hvor konceptet også blev spredt ud til barer og diskoteker.

I 2019 gik Joachim Enggaard fuld tid i virksomheden med formålet om for alvor at gøre verden til et sjovere sted. Det arbejder han og resten af kollegaer benhårdt for hver dag. Alle mand ombord er fulde af begejstring og glæde for hver dag at stå op for at gøre verden til et sjovere sted og samtidig ydmyge og taknemmelige omkring at I er så mange derude der ønsker at støtte vores formål.

I 2021 ligger det store fokus på internationalisering, og vi glæder os til at hjælpe endnu flere med at gøre verden til et sjovere sted :)

MØD TEAM ØLBONG.DK
Cecilie Johansen
Kundeservice & Logistik
SOFIE STRANGHOLT
Kundeservice- & logistikansvarlig
Nicolai Dvinge
Lagermand
Yessica Skjønnemann
Lagermand
HENRIK KRISTENSEN
Lagermand
Peter Balsgaard
Produktion
CHRISTIAN KRISTENSEN
Lageransvarlig & Indkøb
Noomi Mikkelsen
Branding- & SoMe ansvarlig
FLORIAN HERGET
Country manager Tyskland
JOACHIM ENGGAARD
Stifter & CEO